Päiväkodissa

PK-6

Mi Casitassa kunnioitetaan kunkin lapsen yksilöllistä kehitystä. Innostamme lapsia tuntemaan iloa tekemisistään ja onnistumisistaan. Kannustamme lapsia keskustelemaan ja oppimaan uusia asioita. Haluamme vahvistaa lasten luottamusta omiin kykyihinsä, edistää omatoimisuutta ja antaa valmiuksia toimia vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

Leikki, liikunta, käden taidot, musiikki ja mielikuvitusta ruokkivat tarinat kuuluvat jokapäiväiseen arkeemme. Ulkoilemme läheisissä leikkipuistoissa ja keskuspuistossa. Lasten arkea rikastuttavat useat retket teatteriin, elokuviin tai sirkukseen. Järjestämme myös aika ajoin erinäisiä tutustumishetkiä lapsille ja heidän vanhemmilleen; kuten pilates-tunteja tai joogaa.

Juhlat ovat päiväkodissamme tärkeitä, ja niiden kautta tutustutaan espanjankielisten maiden kulttuuriin. Joulu- ja kevätjuhliin harjoitellaan yhdessä ohjelmaa ja opitaan esiintymistaitoa. Muita tärkeitä juhlia on muun muassa syksyllä vietettävä meksikolainen Día de Muertos –fiesta jota juhlimme koko päiväkotiyhteisön voimin.

Ruoka on tärkeä osa jokaista päivää. Tarjoamme lapsille aamiaisen, lounaan ja välipalan päivittäin. Päiväkodilla on käytössä oma keittiö, mikä mahdollistaa lasten osallistumisen leivontaan tai muuhun ruoan valmistukseen. Erikoisruokavaliota noudattavat lapset on huomioitu Mi Casitassa.

This post is also available in: espanja